Kanapka z paprykarzem warzywnym
Kolorowe kanapki możemy serwować nie tylko znak nadchodzącej wiosny. Większość produktów dostępna jest cały rok, a przecież warto, by wiosna gościła na talerzu codziennie! Nie tylko podczas wielkanocnego śniadania
Ewentualne składniki:
Kanapka z masłem czosnkowym, serem, marchewką, kiełkami soi, papryką, pestkami dyni i sezamem
Kanapka z chleba cebulowego z masłem czosnkowym, serem lub paprykarzem warzywnym, sałatą, ogórkami, papryką, czarnymi oliwkami i szczypiorkiem
Tost z kukurydzą, cebulą, papryką, oliwkami, szczypiorkiem i kiełkami soi
Tost z masłem czosnkowym, serem, marchewką i pestkami soi
Tost z pesto ze szpinakiem, tofu, serem, pomidorem, papryką, cebulą i szczypiorkiem
Tost z pesto ze szpinakiem, tofu i serem
Kanapki z paprykarzem warzywnym lub serkiem, sałątą, ogórkiem, papryką, kiełkami soi i szczypiorkiem
Kanapka z serem, marchewką, ogórkiem, papryką i oliwkami
Kanapka z serem lub tofu, pomidorem, papryką, kukurydzą, rzeżuchą i szczypiorkiem
Kanapka z paprykarzem warzywnym, serem, pomidorem, papryką, czarnymi oliwkami, kiełkami rzodkiewki i rzeżuchą
Kanapka z kapustą pekińską, serem żółtym, pomidorem, papryką, ogórkiem, kiełkami rzodkiewki i rzeżuchą
Chlebek pita z serem, ogórkiem, kukurydzą, papryką i oliwkami
Szwedzki stół
Szwedzki stół
Szwedzki stół
Kanapka z paprykarzem warzywnym, serem, pomidorem, papryką, kiełkami i szpinakiem
Kanapki z papryką i szpinakiem
Kanapka z serem, marchewką, rzodkiewką, ogórkiem, papryką, kukurydza i oliwkami